XHAKETË BIKER OVERSIZE Detaje

 

E zezë - 3427/227

Xhaketë imitim lëkure me jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata. Xhepa përpara me zinxhir metalik. Detaje lak rripi në supe. Qëndisje rripi nga e njëjta pëlhurë me togëz. Mbërthesë në pjesën e përparme me zinxhir metalik.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKETË BIKER OVERSIZE të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKETË BIKER OVERSIZE të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKETË BIKER OVERSIZE të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKETË BIKER OVERSIZE të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKETË BIKER OVERSIZE të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKETË BIKER OVERSIZE të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKETË BIKER OVERSIZE të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKETË BIKER OVERSIZE të Zara-s