XHAKËTË PRERJE E LIRSHME Detaje

 

E zezë - 1255/005

Xhaketë me jakë dhe mëngë të gjata me hapje në fund. Xhepa me kapak përpara dhe xhep i rremë me fileto në gjoks. Mbyllja dopiopetë me kopsë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga XHAKËTË PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 2 nga XHAKËTË PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 3 nga XHAKËTË PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 4 nga XHAKËTË PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 5 nga XHAKËTË PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 6 nga XHAKËTË PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 7 nga XHAKËTË PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 8 nga XHAKËTË PRERJE E LIRSHME të Zara-s
Pamje 9 nga XHAKËTË PRERJE E LIRSHME të Zara-s