Dungarees

Dungarees

Kominoshet Dugaree për femra kombinojnë funksionin me modën. Nga xhinsi klasik deri te stilet bashkëkohore me xhixha, koleksioni përmbanë stile të përditshme dhe të gatshme për festa. Të gjata apo të shkurtra, një palë dungarees për femra janë të gjithanshme për tërë vitin në gardërobët e femrave. Të kombinuara me bluza me vija apo me triko, ato sjellin theks 'vintixh', ndërsa të kombinuara me xhaketa sportive, bluza argëtuese dhe taka, ato bëhen bazë për përzierje të qëlluar të stileve.

MUND T’JU INTERESOJË