VATH PIERCING ME ZIRKONË ARGJEND I PASTËR

Vath tip piercing prej argjendi të pastër i larë në ar 0.50 mikronë me zirkonë të rrumbullakët. Madhësia rreth 11 mm. Përfshin vetëm 1 njësi, nuk janë një palë.

Ky artikull është fabrikuar me argjend të pastër (925 mijë të mijëtat) dhe larë në ar 24 karatë. Trashësia e shtresës së arit arrin 0.50 mikronë.

Artikulli ka kaluar të gjitha kontrollet e brendshme të cilësisë dhe ato që kërkohen sipas rregullores në zbatim gjatë procesit të fabrikimit.

Ky artikull mban të gdhendur vulën e detyrueshme sipas rregullores në zbatim, kjo është, vula e identifikimit të origjinës dhe e garancisë dhe, kur kjo nuk ka qenë e mundur për shkak të madhësisë së reduktuar ose për veçoritë e modelimit të tij, artikulli ka një pllakë të salduar më parë me gdhendjen e vulave të lartpërmendura.

Laboratori i vulosjes që ka regjistruar këto të dhëna është Ensayos y Contraste de Metales Preciosos de Andalucía, S.L.U. (ECOMEP) marka e garancisë 925 A2.

Pesha e përafërt e artikullit është 0.55 gramë.

Përbërja e artikullit: 98% argjend, 2% zirkon.

Këshilla përdorimi: Që produkti të ketë një jetë më të gatë, këshillohet të mos hidhen parfume mbi të, si dhe të pastrohet rregullisht me një leckë.

Do të gjeni më shumë informacion në lidhje me garancinë e produkteve dhe shërbimin e asistencës pas shitjes në Kushtet e përdorimit dhe blerjes dhe në seksionet Udhëzues Blerjesh dhe Ndihmë të platformës. Gjithashtu, do të gjeni informacion të zgjeruar në etiketën e artikullit, në fletëpalosjen shoqëruese dhe në kanalet e shitjes ZARA. Për të ditur çmimin ditor të metaleve të çmuar të përdorur në këto artikuj, ju lutemi të konsultoheni me burimet përkatëse të informacionit. Në çdo rast, mbeten të pacënuara të drejtat e njohura nga legjislacioni në fuqi.

2.790 ALL390 ALL-85%

Ngjyra E praruar | 2621/911

Zgjidh masën

  • M
Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë