VATHË ARGJENDI TË PASTËR 925 MM DHE ARI 24K

Vathë argjendi të pastër (925 mm) dhe të larë në ar 24k. Mbërtheckë me sustë. Aplikim me gurë shkëlqyes. Duke filluar nga tre vjeç.

Përmasa 11.00 mm e diametrit të jashtëm.

· Artikulli ka kaluar të gjitha kontrollet e brendshme të cilësisë dhe ato që kërkohen sipas rregullores në zbatim gjatë procesit të fabrikimit.
· Ky artikull mban të gdhendur vulën e detyrueshme sipas rregullores në zbatim, kjo është, vula e identifikimit të origjinës dhe e garancisë, dhe kur kjo nuk ka qenë e mundur për shkak të madhësisë së reduktuar ose për veçoritë e modelimit të tij, kanë një pllakë të salduar më parë me gdhendjen e vulave të lartpërmendura.
· Laboratori i vulosjes që ka regjistruar këto të dhëna është Ensayos y Contraste de Metales Preciosos de Andalucía, S.L.U. ECOMEP. marka e garancisë 925 A2.
· Pesha e përafërt e artikullit është 1.15 gramë.
· Madhësia e artikullit: Gurët 2.00 mm - 2.10 mm.
· Masë unike.
· Këshilla përdorimi: Që produkti të ketë një jetë më të gatë, këshillohet të mos hidhen parfume mbi të, si dhe të pastrohet rregullisht me një leckë.
· Do të gjeni më shumë informacion në lidhje me garancinë e produkteve dhe shërbimin e asistencës pas shitjes në Kushtet e përdorimit dhe blerjes dhe në seksionet Udhëzues Blerjesh dhe Ndihmë të platformës.
· Gjithashtu do të gjeni informacion të zgjeruar në etiketën e artikullit, në fletëpalosjen shoqëruese dhe në kanalet e tjera të shitjeve ZARA.
· Për të ditur çmimin ditor të metaleve të çmuar të përdorur në këto artikuj, ju lutemi të konsultoheni me burimet përkatëse të informacionit.
· Në çdo rast, mbeten të pacënuara të drejtat e njohura nga legjislacioni në fuqi.

2.990 ALL

Ngjyra Ngjyrë ari | 2621/743

Zgjidh masën

  • VETËM NJË MASË

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë