VARËSE ARGJEND I PASTËR 925 MM DHE AR 24K

Varëse argjend i pastër (925 mm) dhe e larë në ar 24k. Mbërtheckë me rreth. Aplikim me perlë uji të ëmbël. Duke filluar nga tre vjeç.

Madhësia e zinxhirit: 39 cm e adaptueshme në 43 cm.

· Artikulli ka kaluar të gjitha kontrollet e brendshme të cilësisë dhe ato që kërkohen sipas rregullores në zbatim gjatë procesit të fabrikimit.
· Ky artikull mban të gdhendur vulën e detyrueshme sipas rregullores në zbatim, kjo është, vula e identifikimit të origjinës dhe e garancisë, dhe kur kjo nuk ka qenë e mundur për shkak të madhësisë së reduktuar ose për veçoritë e modelimit të tij, kanë një pllakë të salduar më parë me gdhendjen e vulave të lartpërmendura.
· Laboratori i vulosjes që ka regjistruar këto të dhëna është Ensayos y Contraste de Metales Preciosos de Andalucía, S.L.U. ECOMEP. marka e garancisë 925 A2.
· Pesha e përafërt e artikullit është 2.3 gramë.
· Madhësia e artikullit: Ylli 4.85 mm dhe Perla 3 - 3.5 mm.
· Masë unike.
· Këshilla përdorimi: Që produkti të ketë një jetë më të gatë, këshillohet të mos hidhen parfume mbi të, si dhe të pastrohet rregullisht me një leckë.
· Do të gjeni më shumë informacion në lidhje me garancinë e produkteve dhe shërbimin e asistencës pas shitjes në Kushtet e përdorimit dhe blerjes dhe në seksionet Udhëzues Blerjesh dhe Ndihmë të platformës.
· Gjithashtu do të gjeni informacion të zgjeruar në etiketën e artikullit, në fletëpalosjen shoqëruese dhe në kanalet e tjera të shitjeve ZARA.
· Për të ditur çmimin ditor të metaleve të çmuar të përdorur në këto artikuj, ju lutemi të konsultoheni me burimet përkatëse të informacionit.
· Në çdo rast, mbeten të pacënuara të drejtat e njohura nga legjislacioni në fuqi.

3.490 ALL

Ngjyra Ngjyrë ari | 2621/748

Zgjidh masën

  • VETËM NJË MASË

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë