VARËSE ÇELSASH ME MEKANIZËM ELASTIK Detaje

 

Blu - 3939/520

Varëse çelsash me aplikim mekanizmi. Kombinime të ngjyrave dhe materialeve. Ka një rondele dhe pozicione për çelësa të ndryshëm. Disponon një kapëse me mbyllje klikimi për të ndarë varësen e çelsave në dy pjesë. Ka një shirit elastik që lejon që zinxhiri i çelësit të jetë më i gjatë.

Gjatësia e varëses së çelsave: 38 cm.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga VARËSE ÇELSASH ME MEKANIZËM ELASTIK të Zara-s
Pamje 2 nga VARËSE ÇELSASH ME MEKANIZËM ELASTIK të Zara-s
Pamje 3 nga VARËSE ÇELSASH ME MEKANIZËM ELASTIK të Zara-s
Pamje 4 nga VARËSE ÇELSASH ME MEKANIZËM ELASTIK të Zara-s
Pamje 5 nga VARËSE ÇELSASH ME MEKANIZËM ELASTIK të Zara-s