VALIXHE KABINË E ZEZË Detaje

 

I zi - 3010/520

Valixhe udhëtimi tip trolley. Ngjyrë e zezë me detaje ngjyrë kafe. Ka mbyllje të dyfishtë me zinxhir në xhepin kryesor; brenda, disponon tri ndarje, dy të ndara me rrjetë. Gjithashtu ka një xhep në pjesën e përparme. Ka një dorezë dore dhe një dorezë të zgjatshme. Ka katër rrota rrotulluese.

Në pjesën e sipërme përfshin dy hyrje USB për të karikuar pajisjet elektronike. Bateria është e vendosur në pjesën e pasme të brendshme të valixhes.
*Ky produkt nuk përfshin bateri as kablle karikimi.

Lartësia x Gjerësia x Thellësia: 56 x 38,5 x 21 cm.

Vlen si bagazh dore në të gjitha linjat ajrore. Sidoqoftë, ju rekomandojmë të kontrolloni kufizimet në bagazhin e dorës që mund të ketë linja ajrore me të cilën do të fluturoni.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga VALIXHE KABINË E ZEZË të Zara-s
Pamje 2 nga VALIXHE KABINË E ZEZË të Zara-s
Pamje 3 nga VALIXHE KABINË E ZEZË të Zara-s
Pamje 4 nga VALIXHE KABINË E ZEZË të Zara-s
Pamje 5 nga VALIXHE KABINË E ZEZË të Zara-s
Pamje 6 nga VALIXHE KABINË E ZEZË të Zara-s
Pamje 7 nga VALIXHE KABINË E ZEZË të Zara-s
Pamje 8 nga VALIXHE KABINË E ZEZË të Zara-s
Pamje 9 nga VALIXHE KABINË E ZEZË të Zara-s
Pamje 10 nga VALIXHE KABINË E ZEZË të Zara-s