UNAZË ARGJEND I PASTËR 925 MM DHE AR 24K

Unazë e rregullueshme argjend i pastër (925 mm) dhe e larë në ar 24k. Aplikim me gurë shkëlqyes. Duke filluar nga tre vjeç.

Madhësia e mbyllur: Nr.8 (14.5/15.00 mm diametri i jashtëm) dhe mund të përdoret së paku deri në Nr.14 (17.5 mm diametri i jashtëm).

· Artikulli ka kaluar të gjitha kontrollet e brendshme të cilësisë dhe ato që kërkohen sipas rregullores në zbatim gjatë procesit të fabrikimit.
· Ky artikull mban të gdhendur vulën e detyrueshme sipas rregullores në zbatim, kjo është, vula e identifikimit të origjinës dhe e garancisë, dhe kur kjo nuk ka qenë e mundur për shkak të madhësisë së reduktuar ose për veçoritë e modelimit të tij, kanë një pllakë të salduar më parë me gdhendjen e vulave të lartpërmendura.
· Laboratori i vulosjes që ka regjistruar këto të dhëna është Ensayos y Contraste de Metales Preciosos de Andalucía, S.L.U. ECOMEP. marka e garancisë 925 A2.
· Pesha e përafërt e artikullit është 1.1 gramë.
· Madhësia e artikullit: Gurët 2.00 mm - 2.10 mm.
· Masë unike.
· Këshilla përdorimi: Që produkti të ketë një jetë më të gatë, këshillohet të mos hidhen parfume mbi të, si dhe të pastrohet rregullisht me një leckë.
· Do të gjeni më shumë informacion në lidhje me garancinë e produkteve dhe shërbimin e asistencës pas shitjes në Kushtet e përdorimit dhe blerjes dhe në seksionet Udhëzues Blerjesh dhe Ndihmë të platformës.
· Gjithashtu do të gjeni informacion të zgjeruar në etiketën e artikullit, në fletëpalosjen shoqëruese dhe në kanalet e tjera të shitjeve ZARA.
· Për të ditur çmimin ditor të metaleve të çmuar të përdorur në këto artikuj, ju lutemi të konsultoheni me burimet përkatëse të informacionit.
· Në çdo rast, mbeten të pacënuara të drejtat e njohura nga legjislacioni në fuqi.

2.590 ALL

Ngjyra Ngjyrë ari | 2621/747

Zgjidh masën

  • VETËM NJË MASË

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë