TRUPORE TEKSTURË ME STAMPIM

Trupore jakë e rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa me susta në shpinë dhe poshtë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Natyrale e hapur | 5767/557

1.590 ALL

Zgjidh masën

 • 0-1 months (56 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 1-3 months (62 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 3-6 months (68 cm)
 • 6-9 months (74 cm)
  Shih produkte të ngjashme
 • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë