TRUPORE PUNIM LLASTIKU ME FLUTURA

Trupore me punim llastiku me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë. Mbërthim në formë loti me kopsë në shpinë dhe susta poshtë. Aplikim me flutura në anë.

JOIN LIFE Care for fiber & water: të paktën 15% pambuk i ricikluar.

Natyrale e hapur | 3905/600

1.790 ALL

Zgjidh masën

  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
    Shih produkte të ngjashme
  • 9-12 months (80 cm)
    Shih produkte të ngjashme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë