TRUPORE ME LULEDELE

Trupore jakë e rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbërthim në formë loti me kopsë në shpinë dhe susta poshtë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Natyrale e hapur | 3905/550

1.590 ALL

Zgjidh masën

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë