TRUPORE ME KUADRATE VICHY Detaje

 

E kaltër - 0219/309

Bluzë e shkurtër me jakë V dhe mëngë të shkurtra të gufuara. Finitura elastike. Detaje pëlhure tip hoje blete mbrapa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TRUPORE ME KUADRATE VICHY të Zara-s
Pamje 2 nga TRUPORE ME KUADRATE VICHY të Zara-s
Pamje 3 nga TRUPORE ME KUADRATE VICHY të Zara-s
Pamje 4 nga TRUPORE ME KUADRATE VICHY të Zara-s
Pamje 5 nga TRUPORE ME KUADRATE VICHY të Zara-s
Pamje 6 nga TRUPORE ME KUADRATE VICHY të Zara-s
Pamje 7 nga TRUPORE ME KUADRATE VICHY të Zara-s