TRUPORE ME KONTRAST ME FLUTURA Detaje

 

I bardhë - 0085/310

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të shkurtëra kombinuar me finiturë me flutura. Mbërthesë poshtë me sustë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TRUPORE ME KONTRAST ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 2 nga TRUPORE ME KONTRAST ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 3 nga TRUPORE ME KONTRAST ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 4 nga TRUPORE ME KONTRAST ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 5 nga TRUPORE ME KONTRAST ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 6 nga TRUPORE ME KONTRAST ME FLUTURA të Zara-s
Pamje 7 nga TRUPORE ME KONTRAST ME FLUTURA të Zara-s