TRUPORE ME JAKË V Detaje

 

I bardhë - 5039/419

Trupore me jakë V dhe pa mëngë. Mbërthesë poshtë me kopsa me sustë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TRUPORE ME JAKË V të Zara-s
Pamje 2 nga TRUPORE ME JAKË V të Zara-s
Pamje 3 nga TRUPORE ME JAKË V të Zara-s
Pamje 4 nga TRUPORE ME JAKË V të Zara-s
Pamje 5 nga TRUPORE ME JAKË V të Zara-s
Pamje 6 nga TRUPORE ME JAKË V të Zara-s
Pamje 7 nga TRUPORE ME JAKË V të Zara-s
Pamje 8 nga TRUPORE ME JAKË V të Zara-s