TRUPORE ME JAKË SY Detaje

 

E zezë - 5039/371

Trupore me jakë sy. Mbyllje me finiturë me kopsë me buton.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

4 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën
  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TRUPORE ME JAKË SY të Zara-s
Pamje 2 nga TRUPORE ME JAKË SY të Zara-s
Pamje 3 nga TRUPORE ME JAKË SY të Zara-s
Pamje 4 nga TRUPORE ME JAKË SY të Zara-s
Pamje 5 nga TRUPORE ME JAKË SY të Zara-s
Pamje 6 nga TRUPORE ME JAKË SY të Zara-s
Pamje 7 nga TRUPORE ME JAKË SY të Zara-s
Pamje 8 nga TRUPORE ME JAKË SY të Zara-s