TRUPORE ME EFEKT TË ZBARDHUR ME TEKST Detaje

 

Vjollcë - 1501/303

Body me jakë të rrumbullakët dhe tiranda të holla. Detaje teksti në pjesën e përparme. Mbërthesë poshtë me sustë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TRUPORE ME EFEKT TË ZBARDHUR ME TEKST të Zara-s
Pamje 2 nga TRUPORE ME EFEKT TË ZBARDHUR ME TEKST të Zara-s
Pamje 3 nga TRUPORE ME EFEKT TË ZBARDHUR ME TEKST të Zara-s
Pamje 4 nga TRUPORE ME EFEKT TË ZBARDHUR ME TEKST të Zara-s
Pamje 5 nga TRUPORE ME EFEKT TË ZBARDHUR ME TEKST të Zara-s
Pamje 6 nga TRUPORE ME EFEKT TË ZBARDHUR ME TEKST të Zara-s
Pamje 7 nga TRUPORE ME EFEKT TË ZBARDHUR ME TEKST të Zara-s
Pamje 8 nga TRUPORE ME EFEKT TË ZBARDHUR ME TEKST të Zara-s