TRUPORE ME DANTELLA Detaje

 

E bardhë e thyer - 2712/405

Trupore gjysmë transparente me jakë V dhe pa mëngë. Mbërthesë në palë me perçina

Ky artikull nuk përfshin astar të brendshëm.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TRUPORE ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 2 nga TRUPORE ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 3 nga TRUPORE ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 4 nga TRUPORE ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 5 nga TRUPORE ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 6 nga TRUPORE ME DANTELLA të Zara-s
Pamje 7 nga TRUPORE ME DANTELLA të Zara-s