TRUPORE JAKË BEBE PUPLINI

Trupore jakë bebe dhe mëngë të gjata. Kombinim pëlhure pambuku me mbërthim me kopsa në shpinë dhe me perçina poshtë.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Natyrale e hapur | 6224/617

1.790 ALL

Zgjidh masën

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë