TRUPORE E STRUKTURUAR

Trupore me strukturë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbërthim me kopsa në bust dhe në pjesën e poshtme.

JOIN LIFE Care for water: e prodhuar duke përdorur më pak ujë.

Natyrale e hapur | 5507/553

1.990 ALL

Zgjidh masën

  • 0-1 months (56 cm)
  • 1-3 months (62 cm)
  • 3-6 months (68 cm)
  • 6-9 months (74 cm)
  • 9-12 months (80 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë