TRUPORE E SHKURTUAR ME STAMPIM Detaje

 

E kaltër - 3067/030

Kanotierë e shkurtër me dekolte V dhe rripa të hollë të rregullueshëm. Detaje me nyjë përpara. Pëlhurë elastike tip hojëzash mbrapa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 65% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TRUPORE E SHKURTUAR ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 2 nga TRUPORE E SHKURTUAR ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 3 nga TRUPORE E SHKURTUAR ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 4 nga TRUPORE E SHKURTUAR ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 5 nga TRUPORE E SHKURTUAR ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 6 nga TRUPORE E SHKURTUAR ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 7 nga TRUPORE E SHKURTUAR ME STAMPIM të Zara-s
Pamje 8 nga TRUPORE E SHKURTUAR ME STAMPIM të Zara-s