TOP VOLUMINOZ Detaje

 

I bardhë - 0208/310

Top i shkurtër me dekolte të drejtë. Detaje të derdhura. Pëlhurë elastike tip hojëzash mbrapa. Pjesa e poshtme me finiturë voluminoze.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TOP VOLUMINOZ të Zara-s
Pamje 2 nga TOP VOLUMINOZ të Zara-s
Pamje 3 nga TOP VOLUMINOZ të Zara-s
Pamje 4 nga TOP VOLUMINOZ të Zara-s