TOP PREJ PUPLINI TË STAMPUAR Detaje

 

E kuqe/e bardhë - 2692/683

Bluzë me dekolte asimetrike me mëngë nën bërryl me finiturë të mbledhur. Detaje me flutura. Mbërthesë anësore me zinxhir të fshehur nën tegel.JOIN LIFE
Care for fiber: 100 % pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TOP PREJ PUPLINI TË STAMPUAR të Zara-s
Pamje 2 nga TOP PREJ PUPLINI TË STAMPUAR të Zara-s
Pamje 3 nga TOP PREJ PUPLINI TË STAMPUAR të Zara-s
Pamje 4 nga TOP PREJ PUPLINI TË STAMPUAR të Zara-s
Pamje 5 nga TOP PREJ PUPLINI TË STAMPUAR të Zara-s