TOP ME TEMINA Detaje

 

Argjend - 7901/407

Kanotiere e shkurtër me jakë të derdhur dhe rripa të hollë. Detaje qëndisje teminash.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TOP ME TEMINA të Zara-s
Pamje 2 nga TOP ME TEMINA të Zara-s
Pamje 3 nga TOP ME TEMINA të Zara-s
Pamje 4 nga TOP ME TEMINA të Zara-s
Pamje 5 nga TOP ME TEMINA të Zara-s
Pamje 6 nga TOP ME TEMINA të Zara-s
Pamje 7 nga TOP ME TEMINA të Zara-s