TOP ME MBUSHJE Detaje

 

E bardhë e thyer - 7703/400

Top i shkurtër me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë. Palë me finiturë me valëzim. Mbyllje mbrapa me lidhje.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TOP ME MBUSHJE të Zara-s
Pamje 2 nga TOP ME MBUSHJE të Zara-s
Pamje 3 nga TOP ME MBUSHJE të Zara-s
Pamje 4 nga TOP ME MBUSHJE të Zara-s
Pamje 5 nga TOP ME MBUSHJE të Zara-s
Pamje 6 nga TOP ME MBUSHJE të Zara-s