TOP ME DANTELLA ME LIDHJE Detaje

 

E kaltër - 5584/420

Kanotiere me jakë V dhe rripa të hollë. Detaje pëlhure e kombinuar me një ngjyrë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 75% poliestër e ricikluar.
poliestëra e ricikluar prodhohet nga riciklimi i shisheve plastike, konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

Zgjidh ngjyrën

2 MË SHUMË NGJYRA
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TOP ME DANTELLA ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 2 nga TOP ME DANTELLA ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 3 nga TOP ME DANTELLA ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 4 nga TOP ME DANTELLA ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 5 nga TOP ME DANTELLA ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 6 nga TOP ME DANTELLA ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 7 nga TOP ME DANTELLA ME LIDHJE të Zara-s
Pamje 8 nga TOP ME DANTELLA ME LIDHJE të Zara-s