TOP I SHKURTËR ME KUADRATE Detaje

 

E kaltër/ E bardhë - 3067/023

Top i shkurtër me dekolte të gjërë. Detaje llastiku mbrapa. Mbyllje e përparme me kapëse metalike.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TOP I SHKURTËR ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 2 nga TOP I SHKURTËR ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 3 nga TOP I SHKURTËR ME KUADRATE të Zara-s