TOP I SHKURTËR I TRIKOTUAR Detaje

 

Ngjyrë rëre - 1131/415

Kanotierë e shkurtër me jakë V dhe rripa të hollë. Detaje me tegelë me kontrast. Me pantallona të shkurtëra me kombinim.JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 25% pambuk i ricikluar.
Prodhimi i pëlhurave të ricikluara ka një impakt më të ulët mjedisor; konsumon më pak ujë, më pak energji dhe më pak burime natyrore.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga TOP I SHKURTËR I TRIKOTUAR të Zara-s
Pamje 2 nga TOP I SHKURTËR I TRIKOTUAR të Zara-s
Pamje 3 nga TOP I SHKURTËR I TRIKOTUAR të Zara-s
Pamje 4 nga TOP I SHKURTËR I TRIKOTUAR të Zara-s
Pamje 5 nga TOP I SHKURTËR I TRIKOTUAR të Zara-s