STREÇE ME BEL Të LARTË ME KUADRATE Detaje

 

Kafe/ngjyrë natyrale - 9815/222

Streçe me bel të lartë me xhepa fallco në pjesën e përparme. Mbyllja në pjesën e sipërme me zinxhir dhe kopsë sustë.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga STREÇE ME BEL Të LARTË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 2 nga STREÇE ME BEL Të LARTË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 3 nga STREÇE ME BEL Të LARTË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 4 nga STREÇE ME BEL Të LARTË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 5 nga STREÇE ME BEL Të LARTË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 6 nga STREÇE ME BEL Të LARTË ME KUADRATE të Zara-s
Pamje 7 nga STREÇE ME BEL Të LARTË ME KUADRATE të Zara-s