SHAPKA TË SHESHTA ME RESINË ZHGUALLI BRESHKE Detaje

 

Karamel - 3514/510

Shapka të sheshta me ngjyrë karameli. Prerje resine me efekt zhgualli breshke. Me shumë shirita në pjesën e përparme. Përfundon me majë katrore.

AIRFIT®. Shollë teknike fleksibël e bërë me shkumë të përbërë nga lateks, e krijuar për të ofruar rehati maksimale.

Lartësia e takës 2 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SHAPKA TË SHESHTA ME RESINË ZHGUALLI BRESHKE të Zara-s
Pamje 2 nga SHAPKA TË SHESHTA ME RESINË ZHGUALLI BRESHKE të Zara-s
Pamje 3 nga SHAPKA TË SHESHTA ME RESINË ZHGUALLI BRESHKE të Zara-s
Pamje 4 nga SHAPKA TË SHESHTA ME RESINË ZHGUALLI BRESHKE të Zara-s
Pamje 5 nga SHAPKA TË SHESHTA ME RESINË ZHGUALLI BRESHKE të Zara-s
Pamje 6 nga SHAPKA TË SHESHTA ME RESINË ZHGUALLI BRESHKE të Zara-s