SHAPKA TË SHESHTA ME NYJË TË MBLEDHUR Detaje

 

I zi - 2540/510

Shapka të sheshta ngjyrë e zezë. Detajet e nyje e mbledhur në pjesën e përparme. Me majë dhe takë katrore.

Lartësia e takës 2.1 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SHAPKA TË SHESHTA ME NYJË TË MBLEDHUR të Zara-s
Pamje 2 nga SHAPKA TË SHESHTA ME NYJË TË MBLEDHUR të Zara-s
Pamje 3 nga SHAPKA TË SHESHTA ME NYJË TË MBLEDHUR të Zara-s
Pamje 4 nga SHAPKA TË SHESHTA ME NYJË TË MBLEDHUR të Zara-s
Pamje 5 nga SHAPKA TË SHESHTA ME NYJË TË MBLEDHUR të Zara-s