SHAPKA TË SHESHTA ME LËKURE TË RRUDHUR Detaje

 

E gjelbër Kaki - 2532/510

Shapka të sheshta lëkure të disponueshme në disa ngjyra: kaki dhe blu. Prerje lëkure me finiturë të rrudhur. Detaje metalike në pjesën e pasme të tabanit. Përfundon me majë katrore.

Lartësia e takës 1.5 cm.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SHAPKA TË SHESHTA ME LËKURE TË RRUDHUR të Zara-s
Pamje 2 nga SHAPKA TË SHESHTA ME LËKURE TË RRUDHUR të Zara-s
Pamje 3 nga SHAPKA TË SHESHTA ME LËKURE TË RRUDHUR të Zara-s
Pamje 4 nga SHAPKA TË SHESHTA ME LËKURE TË RRUDHUR të Zara-s
Pamje 5 nga SHAPKA TË SHESHTA ME LËKURE TË RRUDHUR të Zara-s
Pamje 6 nga SHAPKA TË SHESHTA ME LËKURE TË RRUDHUR të Zara-s