SHAPKA TË SHESHTA LËKURE ME PAFTA DHE TOKËZ

Shapka të sheshta tip nallane lëkurë në ngjyrë të zezë. Prerje lëkure me detaj me pafta. Tokëz metalike në anë. Shollë me kombinim materialesh. Reliev me pozicion për gishtin e madh nga brenda.

AIRFIT®. Taban teknik fleksibël prej shkume i përbërë nga lateks, modeluar për të ofruar rehati më të madhe.

Lartësia e shollës: 1,5 cm.

8.990 ALL

Ngjyra I zi | 1520/710

Zgjidh masën

  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë