SHAPKA ME TAKË TË TEJDUKSHME Detaje

 

E zezë - 1210/510

Shapka me takë në ngjyrë të zezë. Prerje me shirita dopiopetë në pjesën e përparme dhe çarjet në anësore. Takë gjysmë e rrumbullakët e metakrilatit transparent. Përfundon me majë.

AIRFIT®. Një model teknik fleksibël i bërë me shkumë të përbërë nga lateks, i krijuar për të ofruar rehati më të madhe.

Lartësia e takës 7.5 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SHAPKA ME TAKË TË TEJDUKSHME të Zara-s
Pamje 2 nga SHAPKA ME TAKË TË TEJDUKSHME të Zara-s
Pamje 3 nga SHAPKA ME TAKË TË TEJDUKSHME të Zara-s
Pamje 4 nga SHAPKA ME TAKË TË TEJDUKSHME të Zara-s
Pamje 5 nga SHAPKA ME TAKË TË TEJDUKSHME të Zara-s
Pamje 6 nga SHAPKA ME TAKË TË TEJDUKSHME të Zara-s