SHAPKA ME TAKË MESATARE Detaje

 

Rozë - 3203/510

Shapka me takë ngjyrë rozë. Takë mesatare. Me majë.

AIRFIT®. Model teknik fleksibël i bërë me shkumë të përbërë nga lateks, i krijuar për të ofruar rehati maksimale.

Lartësia e takës 6.5 cm.

Zgjidh masën

Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SHAPKA ME TAKË MESATARE të Zara-s
Pamje 2 nga SHAPKA ME TAKË MESATARE të Zara-s
Pamje 3 nga SHAPKA ME TAKË MESATARE të Zara-s
Pamje 4 nga SHAPKA ME TAKË MESATARE të Zara-s
Pamje 5 nga SHAPKA ME TAKË MESATARE të Zara-s
Pamje 6 nga SHAPKA ME TAKË MESATARE të Zara-s
Pamje 7 nga SHAPKA ME TAKË MESATARE të Zara-s