SHAPKA ME MAJË TË VOGËL Detaje

 

E bardhë - 3206/511

Shapka me takë të disponueshme në disa ngjyra: të zeza dhe të bardha. Ato me ngjyrë të zezë, kanë prerje me printim lëkurë kafshe. Takë me pykë të vogël. Me majë katrore. Taban katror.

AIRFIT®. Model teknik fleksibël i bërë me shkumë të përbërë nga lateks, i krijuar për të ofruar rehati maksimale.

Lartësia e majës 4.5 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SHAPKA ME MAJË TË VOGËL të Zara-s
Pamje 2 nga SHAPKA ME MAJË TË VOGËL të Zara-s
Pamje 3 nga SHAPKA ME MAJË TË VOGËL të Zara-s
Pamje 4 nga SHAPKA ME MAJË TË VOGËL të Zara-s
Pamje 5 nga SHAPKA ME MAJË TË VOGËL të Zara-s