SHAPKA ME ASTAR

Shapka gome të lehta dhe fleksible me detaje të hapura. Astar i brendshëm i heqshëm imitim gëzofi. Rrip i pasmë për të lehtësuar mbathjen. Shuall voluminoz.

2.490 ALL

Ngjyra E gjelbër Kaki | 8717/730

Zgjidh masën

  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë