SHAPKA LËKURE ME TAKA TË KYQËZUARA Detaje

 

I zi - 2336/510

Shapka lëkure me taka të disponueshme në disa ngjyra: e zezë dhe blu. Prerje lëkure. Rrip i kryqëzuar në pjesën e përparme me pozicionin e gishtit. Takë mesatare e veshur. Përfundon me majë katrore.

Lartësia e takës 7.5 cm.

Zgjidh masën

Zgjidh ngjyrën

1 Ngjyrë tjetër
Zgjidh ngjyrën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SHAPKA LËKURE ME TAKA TË KYQËZUARA të Zara-s
Pamje 2 nga SHAPKA LËKURE ME TAKA TË KYQËZUARA të Zara-s
Pamje 3 nga SHAPKA LËKURE ME TAKA TË KYQËZUARA të Zara-s
Pamje 4 nga SHAPKA LËKURE ME TAKA TË KYQËZUARA të Zara-s
Pamje 5 nga SHAPKA LËKURE ME TAKA TË KYQËZUARA të Zara-s
Pamje 6 nga SHAPKA LËKURE ME TAKA TË KYQËZUARA të Zara-s