SANDALE VINIL ME TAKË METAKRILITI Detaje

 

Natyral - 2316/001

Sandale me takë të disponueshme në ngjyra të ndryshme: e zezë dhe natyrale. Dorezë në pjesën e përparme në vinil transparent. Takë e gjerë metakrilit.

Lartësia e takës 9.8 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SANDALE VINIL ME TAKË METAKRILITI të Zara-s
Pamje 2 nga SANDALE VINIL ME TAKË METAKRILITI të Zara-s
Pamje 3 nga SANDALE VINIL ME TAKË METAKRILITI të Zara-s
Pamje 4 nga SANDALE VINIL ME TAKË METAKRILITI të Zara-s
Pamje 5 nga SANDALE VINIL ME TAKË METAKRILITI të Zara-s
Pamje 6 nga SANDALE VINIL ME TAKË METAKRILITI të Zara-s
Pamje 7 nga SANDALE VINIL ME TAKË METAKRILITI të Zara-s