SANDALE TË SHESHTA SPORTIVE ME SATEN DHE FJONGO Detaje

 

Shumëngjyrëshe - 3878/510

Sandale të sheshta sportive me kombinim ngjyrash. Rripa të rrudhur me pëlhure me efekt sateni të vendosura në T-Bar. Shollë sportive me detaj me reliev. Mbyllja me rripa ngjitës në kurriz të këmbës.

Lartësia e shollës 3.5 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SANDALE TË SHESHTA SPORTIVE ME SATEN DHE FJONGO të Zara-s
Pamje 2 nga SANDALE TË SHESHTA SPORTIVE ME SATEN DHE FJONGO të Zara-s
Pamje 3 nga SANDALE TË SHESHTA SPORTIVE ME SATEN DHE FJONGO të Zara-s
Pamje 4 nga SANDALE TË SHESHTA SPORTIVE ME SATEN DHE FJONGO të Zara-s