SANDALE SPORTIVE TË SHESHTA ME SHOLLË TË LARTË Detaje

 

E bardhë e papërpunuar - 3606/510

Sandale të sheshta me ngjyrë të papërpunuar. Rrip në pjesën e përparme dhe në pjesën e pasme me shirit ngjitës. Taban i mbushur. Shollë me volum dhe kombinim ngjyrash. Mbyllje e përparme me shirita ngjitës rrotull kyçit të këmbës.

Lartësia e shollës 7.5 cm.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SANDALE SPORTIVE TË SHESHTA ME SHOLLË TË LARTË të Zara-s
Pamje 2 nga SANDALE SPORTIVE TË SHESHTA ME SHOLLË TË LARTË të Zara-s
Pamje 3 nga SANDALE SPORTIVE TË SHESHTA ME SHOLLË TË LARTË të Zara-s
Pamje 4 nga SANDALE SPORTIVE TË SHESHTA ME SHOLLË TË LARTË të Zara-s
Pamje 5 nga SANDALE SPORTIVE TË SHESHTA ME SHOLLË TË LARTË të Zara-s
Pamje 6 nga SANDALE SPORTIVE TË SHESHTA ME SHOLLË TË LARTË të Zara-s