SANDALE RESINE ME TAKË Detaje

 

Natyral - 2314/510

Sandale me taka me ngjyrë natyrale. Shirita vinili të kryqëzuar në kurriz të këmbës. Takë e hollë.

AIRFIT®. Taban teknik fleksibël shkume përbërë nga lateks, modeluar për të ofruar rehati më të madhe.

Lartësia e takës 10 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SANDALE RESINE ME TAKË të Zara-s
Pamje 2 nga SANDALE RESINE ME TAKË të Zara-s
Pamje 3 nga SANDALE RESINE ME TAKË të Zara-s
Pamje 4 nga SANDALE RESINE ME TAKË të Zara-s
Pamje 5 nga SANDALE RESINE ME TAKË të Zara-s
Pamje 6 nga SANDALE RESINE ME TAKË të Zara-s