SANDALE ME TAKA TË LARTA PLATFORMË LLUSTRAFINË Detaje

 

Natyral - 2312/510

Sandale me taka me ngjyrë natyrale. Prerje llustrafinë. Dy rripa të kryqëzuar në pjesën e përparme. Takë e lartë e veshur me platformë. Mbyllje me tokëz me rrip tek kyçi i këmbës.

AIRFIT®. Taban teknik fleksibël shkume përbërë nga lateks, modeluar për të ofruar rehati më të madhe.

Lartësia e takës 13.5 cm.

Zgjidh masën

Do të të lajmërojmë kur të jetë e disponueshme

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SANDALE ME TAKA TË LARTA PLATFORMË LLUSTRAFINË të Zara-s
Pamje 2 nga SANDALE ME TAKA TË LARTA PLATFORMË LLUSTRAFINË të Zara-s
Pamje 3 nga SANDALE ME TAKA TË LARTA PLATFORMË LLUSTRAFINË të Zara-s
Pamje 4 nga SANDALE ME TAKA TË LARTA PLATFORMË LLUSTRAFINË të Zara-s
Pamje 5 nga SANDALE ME TAKA TË LARTA PLATFORMË LLUSTRAFINË të Zara-s