SANDALE ME TAKA LËKURE ME LIDHJE

Sandale me taka lëkure ngjyrë e zezë. Rripa lëkure në prerje. Taka mesatare të gjera. Me majë dhe thembër katrore. Taban me kënde të theksuara. Mbërthim me lidhje.

Lartësia e takës: 5 cm.

7.990 ALL

Ngjyra I zi | 3302/710

Zgjidh masën

  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë