SANDALE MATERIAL PLASTIK ME DIZENJO LEOPARDI Detaje

 

GJARPËR - 2302/510

Shapka me taka në ngjyrë lëkurë gjarpri. Stampim me lëkurë gjarpri në prerje me detaje vinili transparent. Taka mesatare të gjera. Përfundon me majë katrore.

Lartësia e takës 6.3 cm.

Zgjidh masën

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga SANDALE MATERIAL PLASTIK ME DIZENJO LEOPARDI të Zara-s
Pamje 2 nga SANDALE MATERIAL PLASTIK ME DIZENJO LEOPARDI të Zara-s
Pamje 3 nga SANDALE MATERIAL PLASTIK ME DIZENJO LEOPARDI të Zara-s
Pamje 4 nga SANDALE MATERIAL PLASTIK ME DIZENJO LEOPARDI të Zara-s
Pamje 5 nga SANDALE MATERIAL PLASTIK ME DIZENJO LEOPARDI të Zara-s