PUPA KANAVACE Detaje

 

E bardhë e papërpunuar - 3502/510

Pupa me ngjyrë të papërpunuar. Prerje kanavace. Majë dhe thembër me ngjyrë dhe material të ndryshëm.

AIRFIT®. Model teknik fleksibël i bërë me shkumë të përbërë nga lateks, i krijuar për të ofruar rehati maksimale.

Lartësia e takës 0.9 cm.

JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 50% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

Zgjidh masën

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shih disponueshmërinë në dyqan" është përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PUPA KANAVACE të Zara-s
Pamje 2 nga PUPA KANAVACE të Zara-s
Pamje 3 nga PUPA KANAVACE të Zara-s
Pamje 4 nga PUPA KANAVACE të Zara-s
Pamje 5 nga PUPA KANAVACE të Zara-s
Pamje 6 nga PUPA KANAVACE të Zara-s
Pamje 7 nga PUPA KANAVACE të Zara-s