PULOVËR E STAMPUAR VAJZA Detaje

 

Gri me cirka - 0208/308

Pulovër me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Finitura me llastik. Detaje stampimi kombinuar me kontrast.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PULOVËR E STAMPUAR VAJZA të Zara-s
Pamje 2 nga PULOVËR E STAMPUAR VAJZA të Zara-s
Pamje 3 nga PULOVËR E STAMPUAR VAJZA të Zara-s
Pamje 4 nga PULOVËR E STAMPUAR VAJZA të Zara-s
Pamje 5 nga PULOVËR E STAMPUAR VAJZA të Zara-s
Pamje 6 nga PULOVËR E STAMPUAR VAJZA të Zara-s
Pamje 7 nga PULOVËR E STAMPUAR VAJZA të Zara-s