PIZHAME ME YJE

Pizhame me dy pjesë. Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata. Mbërthim me susta në sup. Pantallona me mes elastik. Finitura të valëzuara. Stampim me yje.

1.790 ALL

Ngjyra Rozë | 0722/549

Zgjidh masën

  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)
  • 5-6 years (115 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë