PIZHAME ME MOTIVE KAFSHËSH

Pizhame me dy pjesë. Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe mëngë të gjata me mansheta. Mbërthim me susta në sup. Pantallona me mes elastik. Stampim me motive kafshësh.

JOIN LIFE Care for fiber: të paktën 95% pambuk organik.

1.790 ALL

Ngjyra Ngjyrë natyrale | 8501/466

Zgjidh masën

  • 12-18 months (86 cm)
  • 18-24 months (92 cm)
  • 2-3 years (98 cm)
  • 3-4 years (104 cm)
  • 4-5 years (110 cm)
  • 5-6 years (115 cm)

Shtoje në shportë

Përpuno porosinë