PARDESY ME PRERJE TË GJERË Detaje

 

Bezhë - 7872/003

Pardesy e gjerë me jakë me kapak përpara dhe mëngë të gjata. Detaje me iliqe në jakë dhe në mansheta. Xhepa të mëdhenj me kapak në pjesën e përparme. Detaje me kapak para dhe mbrapa. Mbyllja e kryqëzuar me rrip.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

JOIN LIFE
Care for fiber: Lyocell i qëndrueshëm TENCELTM & EcoveroTMViscose.
Fibra të prodhuara me teknologji që respekton përdorimin e ujit dhe që vijnë nga pyje të menaxhuara në mënyrë të qëndrueshme që garanton ripyllëzimin e tyre.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga PARDESY ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 2 nga PARDESY ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 3 nga PARDESY ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 4 nga PARDESY ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 5 nga PARDESY ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 6 nga PARDESY ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 7 nga PARDESY ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 8 nga PARDESY ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 9 nga PARDESY ME PRERJE TË GJERË të Zara-s
Pamje 10 nga PARDESY ME PRERJE TË GJERË të Zara-s